0

بازطراحی داشبورد کاربر و مدیریت اشتراک

نسخه 1.5.4تاریخ انتشار

پس از بازطراحی صفحات عمومی در آذر ۱۴۰۰، نوبت به بخشی رسید که فقط کاربران واردشده آن را می‌بینند: داشبورد.


🚀 ویژگی‌های جدید

داشبورد تازه

داشبورد کاربر بازطراحی شد و وضعیت حساب، اشتراک فعال و فعالیت اخیر را در یک نگاه نشان می‌دهد.


مدیریت اشتراک از حساب کاربری

کاربران می‌توانند وضعیت اشتراک خود، تاریخ انقضا و سابقه پرداخت‌ها را ببینند و اشتراک را بدون تماس با پشتیبانی تمدید کنند.


تاریخچه جست‌وجوها

جست‌وجوهای اخیر کاربر ذخیره و در داشبورد نمایش داده می‌شوند تا بازگشت به یک بررسی نیمه‌تمام ساده‌تر باشد.


اعلان انقضای اشتراک

پیش از پایان اعتبار اشتراک، به کاربر اطلاع داده می‌شود. پیش از این، پایان اشتراک تنها زمانی معلوم می‌شد که کاربر با محدودیت دسترسی روبه‌رو می‌شد.

آخرین نسخه‌ها

بازطراحی داشبورد کاربر و مدیریت اشتراک